Det sociala livet på nätet..

Vad är trenden för 2009? Jag tror vi kommer vilja samla alla våra sociala nätverk i en och samma klient. Vi kommer använda oss av olika klienter och applikationer för att skicka våra meddelanden. Idag handlar det inte bara om att skriva direkt till andra utan man vill även ”microblogga” och ange vad vi gör här och nu. Sedan är det upp till läsarna att selektera och välja vad man vill läsa.

Här kommer två hjälpmedel för oss som vill vara sociala på nätet, vi kan med dessa program hålla koll på det vill vill ha koll på. Nu inväntar jag bara en liknande sak för mobilen! 🙂

För Mac användare

Bild på Eventbox
Bild på Eventbox

För PC användare

Bild på Totiki
Bild på Totiki

2 svar på ”Det sociala livet på nätet..”

  1. Imorse släpptes förresten webbversionen av Totiki – till glädje för alla Mac/Linux-användare, och alla de som vill kolla av sin Totiki även om de inte sitter vid sin egna dator, ex. från skolan, jobbet, biblioteket, internetcafét eller från kompisens dator.

  2. Tack snälla Rickard, skall prova så fort jag kommer hem till mig mac 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.