Jag är ingen biorecensent, däremot älskar jag att kolla på film. Har just sett Måns Herngrens nya film Allt Flyter och jag tycker den var urkul. Kanske är det jag som har dålig humor eller så är det bara att den typen av film passar mig. Jag som precis innan filmen satt och kritiserade hur jobbigt jag tycker det är när killar prioriterar sina polare framför allt annat jämt. Men samtidigt när jag ser denna film får jag erkänna att det jag egentligen känner är lite avund. Varför kan inte vi tjejer vara lite mer sådana. Hålla ihop i gäng, ha kul alla tillsammans. Varför måste vi alltid göra saker två och två?? Så jag ändrar mig killar och jag beundrar er för att ni har era polare. Glöm bara inte bort oss tjejer ibland och låt oss få ta del av gängkänsla så löser sig nog rätt mycket.

Som sagt jag kan inte annat än rekommendera filmen, kul var den, jag skrattade rätt mycket om man säger så.
Jag har inga solar eller andra tecken men om jag skulle ge den betyg så får den en 4:a.

Allt flyter

Allt Flyter