? Recept: Saffransparfait Publicerat den 10 januari 200922 augusti 2010av Suzanne 4 personer 3 ägg 5 dl grädde 3-4 dl strö socker 2 1/2 msk Amaretto 1 pkt Saffran Blanda detta väl och häll det sedan i en foliekläddform. Låt det stå över natten så är det riktigt fruset. Servera gärna med hallon- eller körsbärs sås. Dela detta:Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela via LinkedIn (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Gilla detta:Gilla Laddar in …