”Internet är en fluga

som kanske blåser förbi. Jag tror inte att folk i längden kommer att vilja ägna så mycket tid, som det faktiskt tar, åt att surfa på nätet.”

Dessa ”kloka” ord kom från 1996 års IT-ansvarig minister Ines Uusman.
Jag är ledsen att säga detta Ines men du är helt ute och cyklar. Internet är idag nästan allt. Jag är kan bara säga det att nu när jag sitter ensam ute ( i det jag iallafall kallar för ) fjällen så funkar internet klockrent med hjälp av ett mobilt bredband. Då det finns Turbo 3G så känns det faktiskt som om jag sitter på ett vanligt bredband. Jag har med andra ord alldeles för lätt att kunna koppla upp mig när jag vill och var jag vill.
Jag får erkänna att jag är internetberoende! Jag älskar att det finns information för mig när jag vill. Att jag kan använda mitt internet som jag vill. Jag gillar att det är ”öppet” dygnet runt och att jag kan välja och vraka på allt som finns att tillgå. Det finns hur mycket underhållning som helst där ute och det är till för alla. Internet finns även i mobilen. När jag inte har tillgång till min dator så surfar jag dagligen in via mobilen och kollar på de sajter som har mobilanpassade sidor. Detta är inget nytt så vad klagar jag på? Vad är det jag vill säga? Människan har genom alla tider lidit av kunskapstörst på ett eller annat sätt. Vad ger internet oss? Jo, kunskap så varför skulle inte internet bli viktigt för oss människor?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.