Idag är det ingen skrivardag..

Idag är det en läsa-bok-dag. Jag är så förkyld och har haft en otrolig febertopp så jag är alldeles mör i kroppen. Jag orkar inte ens tänka så seg är jag. Men det är väl för att jag äntligen lyckas slappna av och låter den förkylning som har legat latent i kroppen få komma ut antar jag. I vanliga fall brukar denna förkylning komma runt jul, men i år är jag ju ledig tidigare så det kanske inte är så konstigt att den kommer nu.

Jag läser just nu för att hitta inspiration till mitt skrivande Stieg Larsson böckerna igen då jag tycker att de är ett par mästerverk som jag mer än gärna skulle vilja liknas vid när jag är klar.
Konstigt när man är sjuk så är man också så ynklig, så där löjligt ynklig också. Man vill bli omhändertagen och ompysslad, man vill höra hur synd det är om en osv. Kommer man någonsin växa ifrån det? Att det bara skulle vara killar som är sådana är en myt. Eller så kanske jag även i detta fall är mer lik en kille än en tjej 🙂
Tur att jag handlade igår för jag har allt hemma, jag är verkligen utrustad för en vecka med mat, glass och godis om det skulle behövas. Jag köpte även lite Åre choklad som är otroligt gott.. synd att de inte hade choklad med havssalt, för det är något jag verkligen tycker om.
Men jag kanske kan få det till jul. Jag frågade om de kunde göra sånt på beställning och kanske, kanske… det beror på vad det kostar… får inte bli för dyrt. Kan bli så att alla jag känner som är värda en julklapp får choklad med havssalt, hehe det hade med mängden på beställningen och göra.
Jul, ja den ångesten har jag inte lyckas bli av med. Varför denna hysterin? Jag som har en lugn jul, en perfekt jul. Jag får ändå julångest över allt som skall göras, fast det inte är så mycket och göra. Nu skall jag krypa ner i soffan igen med lite varmt The och fortsätta läsa….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.