Jag erkänner, jag är en Starlet tjej


När jag var i tidig tonår så läste jag Starlet och jag trodde att kärlek skulle vara precis som de beskrev i tidningen. Enkel och med ”happy endings”. Ibland tror jag faktiskt att Starlet har påverkat mig även som vuxen och då tyvärr inte till något positivt. Jag har fortfarande inte träffat han som gör precis allt för mig. Så som det är i tidningen eller i alla amerikanska romantiska filmerna. Men jag är vuxen nu och jag förstår att relationer är något helt annat, mina förväntningar och förhoppningar är bara illusioner av något som någon försökte pränta in i mig när jag var ung. Men visst om jag skall vara ärlig, så är jag precis som alla andra Starlet tjejer.. jag vill och önskar att livet skulle vara mycket enklare än vad det är.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.