Aj aj, aj… inte igen

Jag vet inte riktigt hur jag skall berättade detta men jag är en snubbeltjej…, jag snubblar jämt.
När jag tänker tillbaka så känns det som jag alltid har gjort det, snubblat alltså.
Jag vet inte vad det kan bero på men jag har under alla mina år trott att det har något med mig att göra. Att jag är väldigt klantig bara. Men nu när jag snubblade sist så kändes det konstigt, det kändes som min hjärna och mitt nervsystem inte hade riktigt kontakt. Jag bara föll ihop, pladask på backen. Sedan reste jag mig igen som vanligt. Det jag tänkte på denna gång var att jag vart lite yr i huvudet efteråt samt att detta är samma känsla jag brukar ha när jag ramlar.

Jag är inte direkt orolig för vad det kan vara. Det händer ju bara typ en gång i månaden, men samtidigt så kanske det är bra och kolla upp. Om någon vet vad det kan vara så kommentera gärna….

Men som sagt nu har jag lagt plåster på knät och laddar för en skön semester utomlands innan jag hälsar på farbror Doktorn

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.