Jag måste vara lantis!

För mig som har vuxit upp i en mindre stad så har man inte bara förufattade meningar utan även bild av vad som är ”inne” eller inte. Man ser att folk på Stureplan är de glamorösa i Sverige. De är de som är riktiga trendsättare för resten av nationen.

För mig så använder man gummistövlar ( speciellt militärgröna) visserligen när det regnar men framför allt i skogen eller när man kanske mockar i stallet. Att se detta på Stureplan på en ung snygg tjej med kombinationen korta shorts, snygg kort skjorta och en väst kändes helt konstigt. Jag insåg att jag inte bara börjar bli gammal utan även är en riktig lantis 😉

Men på något sätt så kändes bara insikten om att man kan oavsett var man kommer ifrån eller hur gammal man är så är det viktigt att våga stå för den man är och då är det okey att även strutta omkring på Stureplan med ett gummistövlar!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.