Jag är en Carrie Bradshaw!!

Jag är precis som alla andra tjejer en trogen SATC fan. Har tänkte länge på hur man kan göra en film utifrån en serie och göra den med succé. Man vill gärna tro att det finns människor som lever som dessa men samtidigt så är man realist och inser att detta är något som bara finns i våra drömmar.. som är så långt ifrån verkligenhet man kan tänka sig.

Filmen var bra men sedan är det en sak som förundrar mig… kan man lägga flera miljoner dollar på en film där det i en scen syns studiomikrofoner? Skall man inte kunna klara av och klippa bort det? Eller är det nått jag har missat? Annars var filmen allt man kunde önska sig, varken för mycket eller för lite… alldeles lagom med SATC med andra ord.

Varför gillar man SATC? Kan vara för att man försöker identifiera sig med någon av tjejerna. Iallafall önskar man att man är lite lik någon av dem. Jag har gjort flera tester på vem av dessa personer som skulle kunna vara jag, och alla säger de att jag är Charlotte, jag har alltid tänkt att ja, det kanke är sant, men lite Carrie har jag allt i mig också. ( Visserligen är jag mer pryd än vad folk tror.. men jag vill verkligen säga att jag är inte någon Samantha som en del tror )

Men nu när jag har sett filmen så ser jag klart och tydligt jag är en Carrie Bradshaw, en som ständigt tror på kärlek, jag har bara inte träffat Mr Big än , eller har jag? 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.