Skriva är inte enkelt…

Jag har semester och försöker sitta och skriva om dagarna på min bok, kan säga att det är verkligen inte enkelt. Jag har så många tankar som flyger fram och tillbaka.
Jag har fått vila lite efter en tung och jobbig höst och det känns riktigt bra. Jag försöker hitta inspiration och skriva då jag verkligen tycker att detta är det roligaste som finns, men vissa stunder så känns det helt tomt.
Men jag kämpar på… jag har ju min historia som bara måste få komma ut. Just nu sitter jag och brottas med ett mord på en person som jag inte riktigt har koll på. Men jag kom på en bra lösning idag.. jag skriver inte mer om honom på ett tag så kanske det kommer allt efter som.
Ha det så länge.. 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.