Jag har fått en glugg mellan tänderna….

idag när jag stod och borstade mina tänder så upptäckte jag att jag har fått en glugg mellan mina framtänder. Jag som alltid haft rätt raka tänder.. jag är ju en sådan tjej som i början av 80-talet hade faktiskt tandställning…. eller rättare sagt jag hade en men använde den väl inte så där jätte ofta. Det var en sådan med lösgom som man kunde själv sätta in när som helst. Jag minns hur jobbigt det var när man hade ätit…då fick man dels borsta tänderna samt tvätta lösgommen. Inte alls kul, speciellt inte när man är runt 6-7 år.
Men tillbaka till gluggen, hur kan man tolka det? Kan det bara bli så att helt plötsligt har tänderna flyttat lite på sig..? Gluggen är rätt stor så den syns. Detta är ett mysterium som jag skall försöka luska på. Vet någon nått om hur tänder funkar så hör av er….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.