Om mig

 

Vem är jag?

Jo, jag är en kreativ och helt teknikgalen person som bara älskar allt från mobiltelefoner till Hello Kitty. Jag har en passion för att prova nya saker och ständigt lära mig allt som är nytt.  Att vara kreativ är för mig inte ett intresse utan en livsstil. Just nu sitter jag skriver på en deckare på min fritid. Förhoppningsvis den skall bli klar inom kort.

Att tänka och sedan att få det och hända är något som jag brinner för. Jag säger som Cartesius (René Descartes) ”Cogito, ergo sum” Jag tänker, alltså finns jag.

Mer om mina tankar och funderingar kan du alltså läsa på denna blogg.

Välkommen till mig och mina tankar!

? Suzanne 

2 svar på ”Om mig”

  1. Hej Suzanne,

    På uppdrag av en kund söker jag intressanta sidor på Internet för att marknadsföra deras produkter. Vi är en online-marketingagentur i Hamburg och jobbar med långsiktig sökmotoroptimering, bl.a. mot den skandinaviska marknaden.

    Finns det möjlighet att placera en sponsrad artikel, närmare bestämt att integrera en länk i anslutning till ett inlägg på din sajt? Du bestämmer helt själv vad du vill skriva om, och det behöver inte vara kommersiellt innehåll för en produkt. Kunden är en fashion retailer i Europa, och har ett väldigt brett sortiment av kläder, skor, fashion- och sportartiklar, men även massor av design- och köksprylar. Jag skickar gärna mer information och en offert.

    Vänligen

    Jonas

  2. @Jonas Skicka gärna underlag till suzanne@pinkcow.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.