Låt oss rocka sockorna!

Idag är det dags och #rockasockorna. Det missade jag i morse så jag gör detta i mina tankar och digitalt istället. Budskapet är det viktigaste, att vi accepterar varandras olikheter och alla människor är lika mycket värda.

För mig är det en självklarhet att oavsett vem du är så ska det inte spela någon roll. Varumärket drivs av Svenska Downföreningen. Jag tycker detta är en fin och bra kampanj som visar hur man på ett enkelt sätt kan aktivera oss allesammans och där man med små insatser ändå kan visa tydliga budskap.

Mina tankar går idag till alla oss som är olika ( och det är vi ju alla på ett eller annat sätt)!

Vill du ladda ner och använda min bild, är det ok, men skänk då en slant till Svenska Downföreningen!

Plusgiro: 13 595-4
Swish: 123 634 52 35

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.