Min nya altan

Ibland går saker och ting väldigt fort. Förra måndagen skickade jag ut förfrågan om att jag sökte hantverkare då jag ville få en offert på altan. I tisdags hade jag två olika byggföretag hemma som tittar och mätte. Onsdags fick jag offerterna och på torsdagen bestämde jag mig. De företag jag valde kunde till och med börja redan på måndagen.

Igår åkte jag iväg till stan på jobb. När jag kom hem var de redan klara med altandäcket. Grannarna sa att det hade gått jättefort, och detsamma tyckte så klart jag. Det kändes som jag var med i Äntligen Hemma eller Extreme Home Makeover. Skillnaden på hur det var när jag gick till jobbet mot när jag kom hem var enorm.

Så här såg det ut innan byggarna satte igång. Det enda jag hade bytt var en ny vit dörr.
Lyckogången 2Efter en dags arbete.
bild 3
bild 2

Nu är de klara och jag skall städa undan lite efter dem. Nu börjar det roliga med att möblera och dekorera. Ser fram mot en underbar sommar som jag kan njuta av på min nya fina altan.
bild 4
bild 1 bild 2 bild 3

Fortsättning följer …

6 svar på ”Min nya altan”

 1. Å va fint! Hoppas du får många mysiga stunder där

 2. Daniel skriver:

  Altanen blev väldigt fin, hoppas du får trevligt där i sommar.
  / Daniel, Hultsfred

 3. Agneta Ehrenholm skriver:

  Det blir jättefint!

 4. Tack @Daniel! 😉

 5. Tackar tackar 😉

 6. Tack Charlotta Isaksson Det hoppas jag med. Du är så välkommen hit och hänga med mig! Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.