Nu väntar vi nog små kattungar

Vanilj_20130223_3

Det är inte alltid lätt och avgöra om en parning har lyckats eller inte. Vanilj har inte haft alla symptom för dräktighet men nu verkar det som om även hennes bröstvårtor har vuxit lite de sista dagarna. Hon har sedan parningen haft ett helt annat lynne än tidigare och varit mer harmonisk och vill helst vila eller gosa. Till detta så har hon även gått upp i vikt (ca 260 gr), hon har inte löpt något mer, vilket så klart indikerar på att hon är dräktig med små kattungar.

Choklad har varit understimulerad då hennes lekkamrat inte har varit intresserad längre och jag har inte kunnat ersätta så som hon vill. Även om kurragömmaleken: ”Var är matte” (jag gömmer mig i sängen under täcket) är rolig så kan vi ju inte leka den hela tiden.

Nu väntar en spännande tid och om jag har räknat rätt väntas kattungarna den 22 mars. Det skall bli spännande och se vad det blir för kön och för färg på dem. Är någon intresserad av kattungarna så anmäl ert intresse.

Vanilj_20130223_1Vanilj_20130223_2

2 svar på ”Nu väntar vi nog små kattungar”

  1. Kul att det blir kattungar. 🙂

  2. @Maria Det skall bli jättekul! 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.