Energiknippe eller Energigivare?

solenergi

Ingen vill väl vara en energitjuv? De är hänsynslösa och de suger all din energi och ger aldrig någonting tillbaka. Till slut orkar du inte umgås med dem, framför allt orkar du inte umgås med dig själv när du är med dem.

Men som alltid så har man ett val i livet, man kan själv välja hur man vill vara och uppfattas av andra. Jag brukar tänka på att jag vill vara en energigivare och ge av min energi till andra. Det kan förklaras som kretslopp av energi som går från mig till andra, från andra till mig.

Skärmavbild 2013-02-18 kl. 15.36.17

I och med att jag får uppleva att ge andra energi så får jag själv en energikick och kan då ladda om så jag kan ge mer,mer och mer. Jag tror att detta hänger ihop, att man får energi om man ger energi. Resultatet blir att du uppfattas som ett energiknippe, men sanningen är den att du är en energigivare som förser andra med energi.

Varför är detta viktigt? 

När det är tungt är det skönt och veta hur man enkelt kan påverka sin vardag. Göra den lite roligare och framför allt ge sig sig en energikick. Med detta vill jag uppmana fler att bli energigivare. Vi behövs för att skapa förändringar i vårt samhälle. Det bästa av allt – alla kan bli det, det är bara upp till dig själv.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.