Snygga blåtandsheadset

Tekniken har funnits nu ett tag – blåtandstekniken alltså, men varför finns det inga snygga, praktiska headset? Jag surfade runt och hittade Hydra’s Orb headset som inte är lanserat för försäljning än men som är grymt snyggt.

Detta vill jag verkligen testa när det kommer. Man kan använda headsetet som en ring och där man kan se vem som ringer. När man använder det så bänder du det så att det blir ett headset. Smart, enkelt och framför allt klart användbart.

Ett svar på ”Snygga blåtandsheadset”

  1. Snacka om stor skillnad Katarina!Helt fainksttsat!Din nya tre4dge5rdsme4stare ser helt underbar ut! Och visst e4r det lite roligt att man e4r se5 tolerant mot de egna e4lsklingarna?! Ne4r min Wille plf6jer i rabatterna se5 ler jag bara (och ske4ller liiiite pe5 honom) och ste4ller iordning efter hans he4rjningar – skulle ne5gon ”me4nnska” gf6ra se5 skulle jag antagligen strypa ”me4nnskan” utan pardon….typ;))))))!/Anja

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.