Mitt test av Curlformers

Nu har jag testat mina nya curlformers, både på mig och på min söta kusin. Måste säga att jag gillar detta skarpt. Inte alls svårt, tar så klart lite tid innan man lär sig att få dit skruvarna, men resultatet blir riktigt bra.

Funderar på att sova med dem och se om lockarna blir ännu mera lockiga. Nu hade jag inte i något medel i men det rekommenderas att ha hårmousse eller liknande i håret innan man skruvar det.

Bild innan jag lockar håret.

Jag med spolarna i håret!

Jag med färdigt resultat! Jättefina stora lockar, precis som jag vill ha det. Nästa gång skall jag som sagt ha i hårmousse så att jag har något i håret innan, tror att de kommer hålla längre då. Sedan så skall jag lägga lite mindre hår på varje spole, tror jag får fler lockar då. Man måste ju våga prova sig fram.

4 svar på ”Mitt test av Curlformers”

  1. Jättefint kusin!

  2. Tack söta kusin! 😉 är din lockar kvar?

  3. Jag jobbade i den monterns på Uppsala modemässa i helgen och dom funkar verkligen!

  4. Va kul Nicole! Gillar dem verkligen jag med 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.