Semester eller vad man nu kan kalla det

Nu har jag semester, eller vad man nu kan kalla det. Varmt är det och skönt är det. Sol har vi och underbart hotell med pool. Något som jag verkligen uppskattar är att det är lugnt och skönt, inga barnskrik, rent och fint. Helt underbart med andra ord.

Igår var jag och Anna på en utflykt vi ville se vulkanen El Teide, tanken var att vi skulle ta linbanan hela vägen upp men den var stängd då det blåste för mycket. Men vi fick se fin natur… även om det till största delen var via bussen.

Älskar och bada. Detta är livet!

Gårdagens middag köttbullar med mos!

Många palmer finns det. Finns en lång fin standpromenad som vi vandrade lite på igårkväll.

Är detta en ananas? eller är det en palm?

Stort lyxigt Hotell…

Efter en lite tur på kvällen följde vi med spänning iPhone 4 lanseringen i Sverige via internet. Oj så stolt jag är över mina killar Jimmy och Kalle som har kämpat på massor under dessa sista dagar. Tur att ni finns!

Nu skall jag minsann byta om till badkläder, poolen here I come!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.