Många idéer men för få timmar på dygnet

Detta kan man så klart få bot på. Planera sin tid och inse att allt inte behöver ske på en gång. I helgen har jag försökt att strukturera upp mitt liv med allt jag vill göra. Det är inte enkelt, men det är lärorikt. Jag har sållat bland alla tankar på vad jag vill göra och gjort en prioriteringslista på vad jag tycker är viktigt och på vad jag tycker är mindre viktigt. Satt dem i turordning och tanken är att jag skall beta av dem en efter en. Framför allt får jag inse att vissa saker tar med tid än andra och att det på något sätt är okej.

Veckan som har gått har sprungit förbi. Har knappt hunnit reagera över att det varit vulkanutbrott på Island. En sak som jag har bestämt mig för är att verkligen lägga ner tid på mitt skrivande igen. Skall försöka få till ett par timmar om dagen så att jag får klart den så att jag kan få den korrekturläst. Känns lite jobbigt när folk frågar om när jag blir klar. Varje gång får jag förklara att jag inte har haft ro till att skriva. Men det kanske är så enkelt som Ulla Trenter sa, att man måste öva upp skrivandet hela tiden och inte låta det blir liggandes. Jag måste ju försöka. Men samtidigt är det så mycket annat som händer i mitt liv och tar min tid. Därav min strukturering av mitt liv… det enda som jag känner jag inte har koll på nu är mitt sovande. Jag sover illa, eller rättare sagt jag vaknar mitt i natten flera gånger. Om jag blev av med det så kommer jag bli mer utvilad och det skulle göra att jag orkar mer. Men som sagt detta borde lägga sig snart. Jag mår egentligen bra. Bara lite trött och matt ibland. Men sådant är kanske inte så ovanligt.

Tycker annars om söndagar. De är oftast väldigt mysiga. Man önskar bara att det fanns fler sådana dagar i veckan 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.