Glad Påsk!


Önskar jag er alla!
Jag har tagit mig från Stockholm till ett regnigt Göteborg. Resan imorse gick bra. Ända var väl att jag fick ett stenskott på rutan så den får jag se till och byta efter långhelgen. Jag har fikat med Jim, (som nu är på  väg till Kina), slappat med Niklas… vilket är hur kul som helst. Vi halvligger i soffan och har ett väldigt fåordigt samtal:

”Vad har du för ny app?”

”Jag har en med Louvrén”

”Jag har en som man blåser upp ballongdjur”

Skönt att bara vara. Inte behöva anstränga sig, utan bara få vara sig själv. I helgen tänker jag göra precis det. Ta det lugnt och bara vara.

Ha en underbar Påsk på er alla!!

2 svar på ”Glad Påsk!”

  1. Härligt!
    Och Glad Påsk ?

  2. @Anna, detsamma önskar jag så klart dig med! 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.