Äntligen i Göteborg!

Har verkligen längtat efter Göteborg och nu är jag äntligen här. Jag har lovat mig själv att jag skall njuta varje sekund. Jag har haft solen med mig hela vägen från Stockholm och sjungit mig nästan hes med allt från schlager till pop i bilen. Insåg att ibland kan en bilresa ge mer än vad man tror när det gäller inspiration. Jag fick massa gjort i huvudet och massa tankar jag har haft har liksom fallit på plats. Man skulle kunna säga att detta är årets bästa dag, iallafall hittills.

Sitter och rensar lite mail. Snart dags för mig att inta rollen som fikaexpert skall ju fika mer eller mindre tills söndag. Nu skall jag fortsätta ha en underbar dag!

2 svar på ”Äntligen i Göteborg!”

  1. Mäh! Då kommer du ju hem och är trött på fika!
    Hehe
    Ha det så fint 🙂

  2. @Anna jag kommer alltid gilla och fika, speciellt när man har trevligt sällskap 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.