Är jag en ungdom?

Nej, men en gång har jag varit. Det var visserligen ett par år sedan, eller ärligt talat mer än så. Åren går så fort speciellt om man har ett roligt liv, vilket jag får påstå att jag har. Jag tycker att ungdomar är den målgrupp som alla pratar så fint om, men aldrig med. Varför kan man fråga sig? Vad är man rädd för? Förändringar? Ja, kan det självklart vara. Oftast är det bekvämt att göra som man alltid har gjort. Men det är just detta som är så underbart med ungdomar. Deras preferensramar är inte satta. De är fortfarande öppna för nytänkade och de ser alla utmaningar som möjligheter till något nytt.

Den här bloggen kommer just handla om hur jag ser på ungdomar. Jag är nämligen deras största fan!

Håll tillgodo  – Nu kör vi!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.