PizzaOnline?

Ja för ett år sedan nästan precis bloggade jag om sajten Onlinepizza. Idag var jag har jag testat den och vill säga att jag är lite imponerad. Det händer saker även inom onlineförsäljning må jag säga.

Eftersom jag nu bor i en storstad så fanns det olika pizzerior att välja mellan men jag valde Enskede Pizzeria, tyckte den verkade bra då jag såg att den hade fått bra rating. Sedan var det bara och beställa vilken sort av pizza, om jag ville ha dricka och godis osv. Väldigt enkelt. Jag valde denna gång att betala kontant ( vilket jag inte någonsin mer kommer att göra) När jag hade fyllt i allt så fick jag efter en minut en bekräftelse från min lokala pizzeria om när den skulle anlända. Sedan fick jag en nedräkning på sajten så jag skulle hålla koll på när pizzan skulle komma.

Jag måste säga att pizzan var god och den kom några minuter innan så det var bra. Det jag vill klaga på är mannen som levererade pizzan. Han tvingade mig att betala dricks. Han tyckte att det skulle han ha? Jag gav honom 7 kronor, då kallade han mig snål. Då blev jag arg och stängde dörren. Jag hoppas att OnlinePizza inte lär sina budbärare att bete sig på detta sättet för då kommer de inte att lyckas. Jag tycker annars detta är värt ett test till så jag kommer försöka igen framöver.. visar det sig att det är likadant då så kommer jag inte att använda tjänsten mer.

Någon annan som har testat den? Kommentera gärna?

5 svar på ”PizzaOnline?”

  1. […] Se även Air Mouse) –  beställ din favorit online och låt den levereras till dörren. Enligt en färsk recension ska det vara funkis (så länge man har dricksvilja som överstiger 7 kronor…?) och är du […]

  2. Hallå!

    Måste nog testa i jul, samma pizzeria, och se vad det kommer för någon och levererar till mig.

    Annaaaaaa

  3. Gör det och om han säger nått om dricks.. tips är att betala med kort innan .. jag tror på det 🙂 men som sagt pizzan var ju god! 🙂

  4. Onlinepizza kan ju inte ansvara för hur pizzabudet uppför sig, nästan hela ditt inlägg e meningslöst recencerat då det speciella med sidan inte ens används av dig.

  5. Tråkigt att du tycker det. Jag tyckte allt funkade bra med att beställa på onlinepizza förrutom hanteringen vid leveransen. Detta är något som jag har fått svar från onlinepizza att de skall ta med den lokala pizzerian. Jag talade även om att pizzan var god, för det var den. Det jag inte förstod av din kommentar var den delen att jag inte skrev om det som var speciellt med onlinepizza?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.