Ja för ett år sedan nästan precis bloggade jag om sajten Onlinepizza. Idag var jag har jag testat den och vill säga att jag är lite imponerad. Det händer saker även inom onlineförsäljning må jag säga.

Eftersom jag nu bor i en storstad så fanns det olika pizzerior att välja mellan men jag valde Enskede Pizzeria, tyckte den verkade bra då jag såg att den hade fått bra rating. Sedan var det bara och beställa vilken sort av pizza, om jag ville ha dricka och godis osv. Väldigt enkelt. Jag valde denna gång att betala kontant ( vilket jag inte någonsin mer kommer att göra) När jag hade fyllt i allt så fick jag efter en minut en bekräftelse från min lokala pizzeria om när den skulle anlända. Sedan fick jag en nedräkning på sajten så jag skulle hålla koll på när pizzan skulle komma.

Jag måste säga att pizzan var god och den kom några minuter innan så det var bra. Det jag vill klaga på är mannen som levererade pizzan. Han tvingade mig att betala dricks. Han tyckte att det skulle han ha? Jag gav honom 7 kronor, då kallade han mig snål. Då blev jag arg och stängde dörren. Jag hoppas att OnlinePizza inte lär sina budbärare att bete sig på detta sättet för då kommer de inte att lyckas. Jag tycker annars detta är värt ett test till så jag kommer försöka igen framöver.. visar det sig att det är likadant då så kommer jag inte att använda tjänsten mer.

Någon annan som har testat den? Kommentera gärna?