4 svar på ”Möbler till Salu!”

 1. Malin skriver:

  hejsan! jag undrar vad man har toalettbordet till är nämligen ute efter ett avlastningsbord som man kan ha ovanför sängen och ha frukost på osv, men som jag förstår det så är det inte ett sånt du säljer eller har jag fel?

  MVH Malin

 2. @Malin, nej detta är lite för lågt för att ha ovanför sängen. Tyvärr är möblerna sålda sedan länge tillbaka. Det gick samma vecka som jag lade ut det på nätet. Lade ju ut på blocket med. Såg att Ikea har ett avlastningsbord med http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10120587 detta kanske skulle passa dig?

 3. John larsson skriver:

  Intresseerad av Malm, toalettbord

 4. Hej John!

  Tyvärr är möblerna sålda för länge sedan. Blogginlägget är från 2009 😉 Hälsningar Suzanne

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.