Jag har inte semester…

…även om alla inlägg och bilder snart kan se så ut. Jag bara har valt att jobba lite mindre under en vecka och i Tunisien. Jag åker tidigt imorgon bitti och längtar så efter sol och värme.

Det var nog länge sedan som jag längtat så mycket, men samtidigt haft så mycket att göra att jag har glömt göra nedräkning. Nu håller jag på och packa samtidigt som jag pysslar med lite jobb. Klockan 3 i natt åker vi ut mot Arlanda. Sedan skall jag njuta en hel vecka av all inclusive och bara må lite gott en vecka.

Ni kan även följa mig och min vän Anna på http://suzannes.tumblr.com/ eller på Twitter http://twitter.com/ennazus under veckan.

6 svar på ”Jag har inte semester…”

  1. Sola riktigt mycket! Du har ju varit lite som heliga internetbirgitta ett tag så du är unnad en vecka i solen, du FÅR åka 🙂

  2. Tack söta du 😉

  3. Två frågor då: Funkade näten i Sousse? Hur klarade du prutmiljön?

  4. 1) Njae… om man säger så här. Vi är enormt bortskämda i Sverige. De hade gamla edge inte ens turbo-edge. Så det gick långsamt. Dyrt som fan var det med. WiFi funkade bra i receptionen, så där hängde jag kl 5 på morgonen o en stund på kvällen. Gratis så det var bra. 😉

    2) Ja.. eftersom det enda jag köpte var en två påsar chips så blev det liksom aldrig tid för att pruta. Jag växlade in 500 kr i fick pengar, men det gick åt till taxfree typ 😀 jag får väl även nämna att vi lämnade inte området. Såg inte framsidan på komplexet mer än när vi åkte dit och när vi åkte därifrån 😉

  5. Ni betedde er helt enkelt som rätt typiska all-inclusive-turister. Härligt!

  6. Tja… helt normala var vi ju inte då vi satt med våra datorer och mobiler 😉 även på stranden, men annars så visst var vi all-inclusive-turister… 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.