Anmälan är inskickad till #24hbc

För er som inte vet så är det nu dags för 24hbc eller som det uttalas 24 hour business camp. Jag har tillsammans med två tjejer, @lolitaloco samt @tesa presenterat en ny affärsidé som tanken är att vi skall få fram på 24 timmar. Detta är som sagt enormt spännande. Vi har skickat in allt och idag fick vi svar på att vi var registrerade, vad det nu betyder. Är med med eller inte? 🙂 Vi väntar på ett svar. Efter det kommer jag meddela mer vad vår idé är för något. Kul är det, och jag ser verkligen fram mot detta event i oktober. Jag var redan förra året sugen på att delta men då hade jag inte möjligheten i år har jag varit lite förberedd, så detta känns riktigt bra.

Så nu håller vi tummarna lite grann!

2 svar på ”Anmälan är inskickad till #24hbc”

  1. Hej Suzanne! Vad kul att ni är anmälda!

  2. Tack Ted, skall verkligen bli jättekul!! 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.