En underbar lördag

Min lördag har varit nästan helt prefekt. Först fixade jag tillbaka min mailadress hos Binero. Jag råkade vara lite snabb igår och tryckte glatt igenom att min PinkCow-domän skulle flyttas till ett företagswebhotell och sedan dog mailen. Att jag var så klantig att jag inte pratade med supporten först. Ja, ja nu fick jag ju hjälp och ett billigt bra webhotell, endast 370 kr för ett helt år! Efter detta så hämtade jag upp min vän som älskar fiskar, fåglar, blommor tja, allt sånt som jag kanske inte alls tycker är vidare kul. Kan beror på att jag aldrig har haft något intresse i det. Men å andra sidan förstår han inte mitt intresse i prylar och av internet så det kanske går jämt ut.

Vi åkte sedan iallafall till Bromma. Han ville köpa nått till sina syrsor. Jag får erkänna jag gillar inte sådana affärer med fiskar och terrarium. För där finns det ormar. Jag är inte bara livrädd för dem, jag har verkligen ren fobi för dem. En del tycker att man skall bota sina fobier. Men jag är inte så rädd för något annat, så jag har bestämt att jag vill veta hur det känns att var riktigt rädd. Jag vill veta hur den känslan känns. Därav så har jag valt att inte bota den. Nu är det ju inte någon fobi som är katastrofal att ha. Man väljer bara att inte vilja göra saker där det finns ormar. Jag var riktigt duktig idag och följde med in i butiken fast jag tyckte att det var jobbigt. Roligast var att den fisk jag tyckte var finast var visst en plastfisk, en gul sjöhäst. Riktiga sjöhästar var också fina, det är väl den typ av fisk som jag gillade bäst.

FiskarFinaste plastfiskenFina sjöhästar

Efter detta bar det iväg till Myrorna ute i Ropsten. Vad mycket saker folk väljer att ge bort och vilka tokiga priser som folk betalar för saker. Jag köpte iallafall 3 st pocketböcker där jag bort den ena. Sedan bar det iväg mot havet om man nu kan säga att det finns ett hav i Stockholm. Östersjön klassas nog som ett litet hav iallafall. Vi åkte ut till Lidingö för att bada, jag hade minsann hoppet uppe om att det kunde finnas lite, lite sol.
Visa Fågelöuddebadet på en större karta

Vi hittade verkligen en underbar badplats och solen visade sig. Det tog allt bra lång tid innan vi såg några moln.
Jag doppade mig 3 gånger. Jag kan inte säga att jag badade på riktigt för det var allt bra kallt. Men det var ändå rätt skönt att bara svalka sig. Jag hann läsa en del och slappna av och det var precis vad jag behövde.

FågelöuddebadetFågelöuddebadetFågelöuddebadetFågelöuddebadetFågelöuddebadet

Nu blir det lite bloggande på kvällen och tv-tittande. Perfekt avslut på en nästintill perfekt dag.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.