Vilken kväll!!

Ikväll kl 19 så släpptes uppgraderingen till iPhone 3G OS 3.0

Jag har suttit och bevakat och försökt svara på så många frågor jag kan på teliaiphoneblog. Nu är klockan sent och John Blund har varit förbi många många gånger, men….jag kan inte riktigt slappna av efter ett par timmas stress och press. Är ju kul att kunna försöka hjälpa och få igång våra kunder, samtidigt som tiden bara springer iväg.. och är nu alldeles för sent.

Men vad gör väl det? Det måste finnas värre saker i livet? Jag har just kommit hem från en dag i underbara Göteborg. Jag har suttit i möten mer eller mindre konstant. Sprang visserligen iväg och köpte en mikro-pc för ett riktigt bra pris då min jobbdator inte ville leka med mig. Allt för att kunna hålla koll på bevakningen av teliaiphoneblog och på de frågor som skulle komma.

Den är en liten söt HP 2133 och är inte alls stor eller avancerad men funkar perfekt som jobbredskap på språng. Enkelhet är ett ledord för mig. Det gör saker och ting så mycket lättare… och framför allt roligare. Nu skall jag lägga mig ett par timmar. Jag har en hel del att göra imorgon… för då är det min sista dag på Telia i den roll jag har idag. Spännande… och lite magpirr i positiv bemärkelse.

Sov gott!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.