Nytt sätt att ragga på?

Nu är jag i Göteborg. Jag skall nämligen på bröllop imorgon vilket skall bli jättekul. Jag har sprungit fram och tillbaka på stan och passade på att ta en take away latte på SoHo. Fick då en jätterolig mugg. Kille behöver tydligen lite sällskap 😉

Kaffe ragg

Är du kvinnan i mitt liv?

Jag är en glad 35-åring som tycker om att leva livet till fullo, tillbringa tid med min dotter, mina vänner och min familj, uppleva pulsen i New York, sova länge på söndagar, äta en riktigt mör köttbit, dricka en kall öl vid Linnégatan, ta en promenad i Slottskogen, heja på Frölunda, träffa nya människor, blicka ut över Egeiska havet, skratta åt Two and a half men och lyssna på Pearl Jam och Autoslave.

Jag är snabb i repliken, klär mig helst i ett par snygga jeans, leker gärna rockstjärna med mitt band Frankly och alltid en Moët på kylning. Jag drömmer om ett eget hus och en kvinna att älska.

Kanske är det just dig jag letar efter eller?

Drick upp ditt kaffe och sök upp mig på www.match.com/donTe1

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.