En underbar födelsedag!

Hurra för mig på min födelsedag! Igår fyllde jag år och fick sol och en underbar stund i Uppsala. Jag har alltid älskat Svenssons pizza men i år får jag erkänna att jag tycker den håller inte alls den standard som den brukar plus att jag fick ont i magen efteråt.

Men kvällen vart underbar… så vad har jag och klaga på?

RosorUppsala slottEngelska parkenSvenssons PizzaUppsala domkyrkaNere vid ÅkantenBotaniska trädgården Lite bilder från ett sommarfint Uppsala.

3 svar på ”En underbar födelsedag!”

  1. Thomas skriver:

    Jättegrattis på födelsedagen i efterskott!!!!

  2. Rosie (roleze) skriver:

    Vilka fina bilder på staden jag föddes i :-), grattis på födelsedagen i efterskott Rosie

  3. Tack snälla ni 🙂 värmer gott 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.