Fredagen den 13:de var inte så farlig ändå

Jag vaknade upp och var alldeles varm och snorig. Tänkte att detta blir en tuff dag. Min kropp börjar säga ifrån efter allt intensivt jobbande. Skräcken att bli sjuk växte. Tittade på mobilen insåg att det var fredagen den 13:de. Tänkte jag kan ju alltid välja att försöka överbevisa att det inte alltid betyder otur. Jag valde att stanna inne på hotellet och jobba, hade på mig myskläderna och tänkte nu jobbar jag undan lite jobbmail och ringer några samtal. Vad kan egentligen gå fel? Tack vare underbara kollegor så blev den dag som jag fasade för riktigt, riktigt bra. Jag fick många problem lösta och jag kände mig mycket bättre. Solen tittade fram och jag begav mig in till stan för att sitta och jobba ett par timmar och fick mer gjort än jag trodde. Jag slog igen datorn redan kl 17 och det kändes skönt. Då var det dags för att inspektera Festivalyran på centralen. Tycker att de har fått till det riktigt bra i år.

Sedan var vi på en vietnamesisk restaurang på Söder som är prisvärd, enkel, bra service och framför allt de har jättegod mat. Stället heter Nem Nem Quán och ligger på Åsögatan 90. Målet för kvällen var att se genrepet på Melodifestivalen. Jag har ju följt den på Bloggy, tv och lite live. Det kommer bli svårt ikväll. jag står för det jag skrev på Bloggy igår kväll, säga vad man vill om Björkman, men han har lyckats få fram ett otroligt bra finalfält. Iår har jag riktigt svårt att bestämma mig. Alla låtar är bra! En del av dem är ju bara mer eller mindre bra i sammanhanget, men musikmässigt är de ju hur bra som helst.

Jag kommer ladda inför kvällen ser verkligen fram mot en kväll framför tvn och med massa popcorn. Men tillbaka till gårdagen så var genrepet hur kul som helst. Vill säga början av programmet kommer vara storslaget. Likaså kommer en rolig scen med underbara Shirley Clamp. Så se till att gör klart allt gotta till programmet börjar för när det startar så kan man inte lämna tvn. Så med andra ord min fredag blev helt underbar fast det var fredagen den 13:de!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.