Flyttångest?

Nu ligger jag i min soffa och har lite flyttångest. Jag undrar om jag verkligen har gjort rätt val.  Jag älskar ju Göteborg. Men samtidigt så vet jag att det jag gillar och jobba med finns i Stockholm. Det jag tycker är jobbigast är att detta kommer kosta mig en massa pengar. Jag håller tummarna för att mitt jobb kan bidra lite med bidrag, men i dessa tider så är det inget jag kan räkna med. Jag får förlita mig på mig själv. Har den nya lägenheten att hyra ut då min gamla är redan uthyrd. Måste skaffa ett boende i Stockholm och sedan få ihop detta med flytten. Suck, det är lite mycket och ta tag i. Men när allt är klart hoppas jag det blir bra.

Jag hade tänkt och ta mina bonuspengar till en resa och till en ny säng. Men som det ser ut kanske det blir till dubbla hyror och flytt som kommer äta upp alla mina pengar och det känns inte något vidare. Skall läsa på vad som gäller angående dubbeltboende och skatt. Kanske kan komma lite undan där. Men om man utgår från att man int efår någon hjälp. Är det då värt detta? Jag lämnar en underbar stad, jag lämnar min nya lägenhet som jag inte har flyttat in i. Jag tittar på min stora resväska och påminns om varför jag tog beslutet. Den är tung. Jag tycker det är jobbigt att inte känna mig riktigt hemma någonstans. Jag har bestämt mig för att inte pendla mer iallafall.

Skall få bort dagens ångest och tänka på hur underbart allt detta skall bli!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.