? Bettan skolan 3

Nu är det äntligen dags för del tre. Jag har funderat på vad jag skall skriva om för att få dig att komma vidare.

P1 På Nätet – diskuterar om Bloggbävning

Börja med att lyssna på detta, vad jag tycker är viktigt är att förstå att internet har förändrats. Från att ha varit en informationskanal där hemsidorna var som broschyrer på nätet till idag där vi kan se en förändring till att internet har blivit en tydlig kommunikationskanal. Idag är bloggar, mikrobloggar vanliga sätt att kommunicera på mellan olika personer. E-post börjar liknas som vanlig snigelpost. Chattar av olika slag är vanligt både såväl som i jobb som privat. Internet är en del av allas vardag.

Så en fråga, vad betyder internet för dig?

2 svar på ”? Bettan skolan 3”

 1. Tack Suzanne för lektionen!
  Jag tycker detta är spännande och jag lär mig alltid något nytt, det är ju en ny värld för mig.
  Jag har inte hunnit lyssna förrän nu, det var en hel del här hemma att fixa innan min tid vi datorn infann sig.
  Internet för mig har bara varit något jag kollat busstid på eller beställt lite kläder, men jag har gärna velat att någon hjälpt mig med det, jag har varit mycket irriterad på familjen som ägnat internet så mycket tid.
  Nu har jag försatt mig i den situationen att jag inte skulle klara mig utan internet då bloggandet blivit en del av min vardag och ett sätt för mig att sitta still och göra något för mig själv, egentid och detta var något jag verkligen behövde.
  Innan var jag på språng och arbetade i hemmet från arla morgon till sena natten.
  Sedan har jag träffat intressanta människor via internet som jag aldrig skulle ha mött tidigare.
  För mig är nog internet och min smala väg bara början som jag hoppas kommer att breddas med tiden.
  Hoppas allt är bra med dig och att du tar det lugnt!
  Kram

 2. Tack snälla söta Bettan. Jag är så stolt över dig, dels att du har en sådan självinsikt och ser just det jag vill påpeka att internet har förändrats, och vi som användare har förändrats. Vi har ett helt annat förhållningssätt till internet idag än tidigare. Vi är mer eller mindre beroende av det. Framför allt så är det så kul! Jag är även så stolt över dig att du har en pusha länk på din sida… 🙂 Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.