Steve Jobs en man att beundra!

För er som känner mig vet att jag beundrar Steve Jobs för er andra så berättare jag det nu. Han är en person som är one-of-a-kind. Man kan tycka att han håller lite väl mycket på sina principer ibland, men oftast har han en anledning till varför. Jag gillar alla hans produkter och det står jag för. Apple har genom åren jobbat för enkelhet, användarvänlighet samt framför allt de har presenterat en ny livsstil. 

Många har ju spekulerat i hans hälsa den senaste tiden då han har rasat i vikt och sett ut att må rätt dåligt. Han har idag gått ut med ett meddelande där han berättar hur läget är. Detta är starkt gjort. Detta är ytterligare en sak som gör att man bara fortsätter och beundrar honom.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.