Så stolt så jag spricker…

En del människor imponerar på mig. En sådan är Janneck han får saker och ting och hända. Jag har haft den stora äran att få jobba med honom ett par år och det har varit en upplevelse utan dess like. Han är egentligen inte en visionär utan mer en make-it-happen person, en ennazus skulle jag säga.  Han har länge haft en dröm att få göra sin egen musik och få ut den med eget skivbolag och nu är den drömmen sann. Jag får erkänna att hans typ av musik kanske inte direkt är min men på något sätt spelar det ingen roll. Jag är imponerad av att han lyckas genomföra sina drömmar och inte ger upp fast det ibland kan vara svårt och jobbigt. Sånt krävs mod och det är beundransvärt.

När jag frågade honom varför han har två olika artistnamn kom följande underbara kommentar :

” Men hur skall jag annars få med två låtar på en samlingsskiva?”.

Janneck i ett nötskal. Problem finns inte, det finns bara lösningar. Ett annat exempel på hans problemlösning var när vi jobbade tillsammans då han tröttnade på min ständiga fråga ” Vad skall jag äta till lunch idag?” Janneck löste problemet. Han gjorde en matsnurra. För er som inte vet vad detta är, så var det en enkel pappskiva som han skrev olika namn på de restaurangerna som låg i närheten. Lösningen för honom var att jag skulle snurra varje gång jag skulle ha lunch. Hur underbart är inte det? Jag är tacksam för att jag har fått ha honom som medarbetare. Han lärde mig en hel del. Bland annat att som ledare måste man våga låta de unga medarbetarna få prova sina vingar. Våga släppa taget och låta dem göra fel. Lita på att de med vågar ta ansvar för att sedan göra rätt.

”På denna samlingsskiva har han två låtar med vilket jag är grymt imponerad av. Nr 12 och nr 18 på CD2”

Här är hans video som han naturligtvis har gjort själv.


Josh Beat – Put the needle on it _ Release November -08 from Reside Production on Vimeo.

Lycka till Janneck! Jag avslutar som jag börjar… jag är så stolt så jag spricker….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.