Hur kul som helst!!

Detta kan anses som reklam men jag säger som Clarke Gable i Borta med Vinden ” Frankly, my dear, I don´t give a damn”  detta är min blogg och jag skriver vad jag vill.

Jag tycker detta projekt med Tête är hur kul som helst och alla som äger en mobiltelefon och som kan smsa kan gott kika in och titta vad som finns. Jag läste precis andra inlägget av Denise Rudbergs väninnan och kunde inte låta bli och fnissa lite för mig själv. Hon skriver otroligt kul och underhållande.

vaninnan 

Denise Rudberg skriver en kåseriblogg om vänninan, hur kul som helst

Mobilaportalen är öppen för alla oavsett vilken operatör man har så det är bara och surfa på och läs. Vi har samlat olika bloggare bland annat Lilla GummanJazzhands, StockholmStreetStyle, Room & Serve, Om jag vore din hemmafru. Så med andra ord finns det en hel del att läsa…

tete 

smsa ”Tete” till 71160 för att få länken i mobilen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.