Förkylning måste vara en av de vanligaste sjukdomarna. Eller som Albin hade sagt, det är ett virus. Visserligen blir man ju inte dödssjuk men visst är det konstigt att man på det medicinska planet inte har lyckats med vaccineringssprutor mot förkylningsvirus? De har ju botemedel mot allt annat känns det som.

Jag tror de flesta skulle säkert kunna tänka sig att betala lite just bara för att slippa allt krångel med förkylningar. Jag hatar att näsan rinner och ögonen känns tunga, pannan varm och resten av kroppen antingen svettas eller fryser. Jag vill vara frisk och komma igång med träningen och känna mig sund. Just nu är jag mätt har fått i mig en halv pizza och smaskat choklad, inte alls så sunt. Men det var det som jag hade hemma och som kunde komma hit via telefon. Då syftar jag på pizzan. Känns lite dumt att beställa hem pizza till dörren när man har en pizzeria i huset men de gör inga goda pizzor och jag vill inte gå ut och få mer virus eller baciller eller vad det nu är som gör mig så förkyld.

OM man nu kom på ett vaccin som man kunde ta så hade jag gjort det direkt, känns som man slänger bort tiden bara med att ligga hemma i sängen och känna sig eländig. Det kallar jag att slösa bort tid om något. Tänk på allt roligt jag hade kunnat gjort istället. Jag skulle kunnat:

  1. Sortera alla mina kläder 
  2. Rensat mina förråd
  3. Läst massa böcker
  4. Tränat
  5. Gjort massa roliga pärlhalsband
  6. Renskrivit klart min bok
  7. Sorterat alla mina böcker
  8. Planerat min flyttfest

Men som sagt nu är jag sjuk, har man feber skall man vara inomhus och ta det lugnt. Så mycket har jag fattat att kroppen har sagt ifrån att det är något som inte riktigt stämmer. Tur nog brukar mina febertoppar inte vara långvariga utan förhoppningsvis så är jag på benen om någon dag. Men tills dess skall jag bara soffa och ligga och titta på film. Nu är det Disneys Lady och Lufsen som gäller 🙂