Dumpa honom! Han vill faktiskt inte ha dig

Dumpa honom! Han vill faktiskt inte ha dig
Dumpa honom! Han vill faktiskt inte ha dig

Teamet bakom tv-serien Sex and the City har skrivit en bok om vad egentligen killar säger. Det var min kusin som tyckte jag skulle läsa den. Hon vill mig bara väl och hon tycker jag är värd så mycket mer. Det tycker jag med. Jag är väldigt tacksam över att ha vänner runt omkring mig som verkligen vill mig väl och som vågar säga sanningen och inte en massa jamsande.

Min kusin vet nog det mesta om mig och när hon började prata om hur denna bok har påverkat henne så blev jag naturligtvis nyfiken. Från att jag packade upp den till jag hade läst ut den var inte många timmar. Då fick jag ändå lägga den ifrån mig och gå iväg en stund för att andas. Jag anser att jag själv är en rätt klok person. Men jag har på sista tiden insett att när det handlar om relationer så är jag helt värdelös. Nu när jag har läst boken inser jag att jag är inte värdelös på relationer, jag var bara värdelös på att förstå vad som egentligen har sagts. Jag var dålig på att läsa mellan raderna.

Jag vill verkligen rekommendera denna bok oavsett man är singel eller i ett förhållande. Man får sig en tankeställare. 

Jag har insett att jag är värd mer. Nu är det slut på alla ursäkter, alla om, men, kanske eller svepskäl. Jag tror att det är så enkelt som de säger. OM man verkligen tycker om en människa då gör man allt för att den personen skall veta det. Då skall man inte behöva leva med massa frågetecken. Jag är romantiker, jag tror att den rätta kärlek finns jag har sett den på avstånd, jag har bara inte upplevt den själv. Jag har inbillat mig att jag har upplevt den men inser att det är bara en illusion. 

Så nu lovar jag här och nu att aldrig mer kommer jag misshandla mig själv på det sätt som jag har gjort tidigare. Här och nu börjar mitt nya liv! 🙂

 
Film kommer på boken i februari…. tills dess håll ut.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.