Delikata mobil problem

Jag älskar mobiler, för er som inte vet det. Jag älskar och hålla på och hitta olika nya funktioner, tjänster osv. Men nu har jag ett problem. Jag skall snart börja jobba igen och vet inte vilken mobil jag skall ha. Jag har en Nokia E71 ( som jag älskar, absolut är förra årets mobil), Sony Ericsson X1, Nokia 6220 samt en iPhone. Jag tycker om dem alla fast på olika sätt. Nokia E71 för att den är så komplett som både arbetsmobil och så privatmobil. Har lite dålig kamera det är väl det. Annars är den perfekt. Jämför man den med Sony Ericsson X1 så har X1 en bättre kamera, men den är seg, seg, seg… jag blir stressad av att den är så seg. Batteriet tar slut så fort, nu har jag ändå bytt tema på den så att den inte ska dra så mycket men det verkar inte hjälpa. Dessutom är det FÖR många tryck innan man kommer fram till det man vill göra. Annars rätt schyssta tangenter men som sagt den når inte riktigt fram. Sedan är det Nokia 6220 bra kamera, men känns plastig och muppar sig lite till och från. Startar om sig själv och sånt. Känns inte riktigt stabil. Sedan är det min iPhone. Ja den är hur skön som helst MEN, den har inte MMS och den har alldeles för kort batteritid. SÅ vad skall jag välja?? Suck ett delikat mobil problem är det iallafall.

e71_03Nokia E71

2 svar på ”Delikata mobil problem”

  1. Jag ser fram emot att lära mig språket!
    Jag hade fullt upp att förstå alla finesser på mobilerna ovan:)

  2. Du är underbar! Jag får göra en Bettan skola 🙂 säger till när den är klar, hehe

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.