Vad är det som händer i världen?

Detta är en bok av Fredrik Härén som jag kan rekommendera. Vi sitter fortfarande och skakar på huvudet och förstår inte riktigt vad som är på  väg att hända. Att Volvo exempelvis är illa ute är för mig inte alls något konstigt. Vi gör utomordentligt bra och säkra bilar. Men priserna är hutlösa jämfört med konkurrenterna. Vi har dyr arbetskraft i Sverige och glömmer bort att i andra delar av världen kan företagen inte bara få en billigare arbetskraft utan en mer kreativ arbetskraft. Med mer kreativ arbetskraft kan man även få en mer effektiva företag osv.

Jag kan även tipsa er om att lyssna på Fredriks föreläsning på kunskapens dag 2007 finns på youtube i två delar. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.