Nyårsstrassen är klar!

dsc00628

I år har jag varit duktig och planerat vad jag skall ha på mig. Allt utom smycken. Var nere på stan idag och kollade men hittade inget som passade min plånbok. Tur nog så har jag ju massa pärlor hemma. Så vips… har jag trollat fram ett halsband och ett armband för kvällens galej.

Lila är årets färg har jag hört så nu kör jag på det.

Skall ha lila strumpbyxor + svarta skor till. Blir nog snyggt. Skall bli kul med middag och umgås med vänner. Känns dock lite konstigt jag har ju blivit van att vara eremit och har fortfarande svårt med alla ljud men jag vänjer nog mig snart.

3 svar på ”Nyårsstrassen är klar!”

  1. Snyggt 🙂

  2. Ja och så är det roligt att se vad alla gör! Låter prefekt det! Hoppas din nyårsafton blir kanon den med, fin kommer du ju vara i alla fall! Tycker jag vi ska göra! Kramar!

  3. Tack snälla söta ni 🙂
    Ha en underbar nyår på er båda!! 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.