NU är det tungt..

Jag sitter och försöker skriva och fokusera. Men det är massa tankar i huvudet samtidigt. OM man har två hjärnhalvor varför kan man bara inte välja vad som skall vara i vilken halva och så frysa den informationen en stund eller så. Jag vet ju varför saker och ting händer i boken jag är bara rädd för att det skall bli massa dravel emellan. Det är ju inte nått som jag själv som läsare skulle vilja ha. Jag vet att när jag har läst böcker som är lite för mycket pladder så blir man nästan bara irriterad. Tänkte jag får använda min blogg för pladder och min bok för mer genomtänkt och vårdat språk. 

Men jag funderar ändå på hur mycket man som läsare vill veta om man gillar att rätt mycket få fundera ut saker själv eller om man skall servera allt… ja detta blir kvällens tankar..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.