Nedräkningen har börjat…

Nu är det 6 dagar kvar innan mitt livs äventyr skall börja. Jag åker nästa lördag upp mot Åre och Björnen där jag skall stänga in mig i hela fem veckor och skriva klart min bok.

Jag har skrivit och tänkt på boken i snart två år men nu är det dags nu skall den bli klar. Nu är det verkligen min tur att få prioritera mig och ta reda på vad jag vill med mitt liv. 
En del kallar det livskris, jag ser det mer som ett steg i utveckling. Från att ha jobbat i år med terapi för att orka hålla huvudet över vattenytan så är det äntligen dags att börja simma själv. Börja genomföra allt det som man önskar. Livet är alldeles för kort för att man skall kunna hinna med det som är viktigt ändå…
För att återgå till min resa så måste jag erkänna att det känns pirrigt och nervöst att veta att man skall vara helt ensam. Jag hoppas kunna få perspektiv på saker och ting och när perioden är slut kunna fått en del svar på vad som är viktigt för mig.
Jag vill inte att mitt skrivande skall uppfattas som för svart, men ibland behövs lite mörker för att man skall uppskatta de ljusstrimmor som följer.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.