Kan man kalla det skrivkramp?

Jag har suttit ett par timmar och försökt skriva. Det går långsamt, långsamt…. Jag har försökt läsa samtidigt så att jag får upp språket och hur jag vill uttrycka mig i mitt skrivande och blir djupt imponerad av hur en del författare får till det.

Jag jobbar nu med att få fram känslorna i karaktärerna och det känns tungt men samtidigt är det viktigt för att annars får man ju inte någon känsla i hur de tänker eller fungerar och kommer inte kännas levande.
Jag har flera starka karaktärer som tar rätt mycket energi vilket kanske kan låta konstigt men delar av det man skriver om är ju hämtat från en själv, en del är hämtat från berättelser man har hört från nära och en del är självklart helt påhittat.
Nu skall jag skriva lite ….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.