Alla mord behöver inte vara markabra…

…. kan ju vara så att det inte alltid är som det ser ut.

Jag sitter och skriver och funderar på hur man som människa tänker när man begår ett brott som mord. Hur man kan överskrida alla känslor av att ta livet av en annan människa? Hur är man funtad då? Jag kan rekommendera båda CSI och Bones, de serierna ger en rätt bra inblick i hur mördare har tänkt. Jag säger inte att mord är rätt.. säger bara ibland finns det enklare anledningar till varför och det kanske inte är så markabert som man tror.
Ibland bara slår det slint. Man passerar över den normala spärren. Men varför? Jag finner det intressant och veta hur vi människor tänker.. säger som Renatus Cartesius, ”Cogito, ergo sum” Jag tänker, därför finns jag

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.