Man kan alltid ta sig tid och ändra på saker och ting…

Jag har under en lång tid vart svag både fyskiskt och psykiskt. Nere i en riktigt svacka kan man säga. Jag har svårt och koncentrera mig och jag kan inte sova på nätterna. Tankarna flyger fram och tillbaka och timmarna de bara går och jag får ångestattacker. Ångest för allt jag inte hinner med. 

Jag börjar surfa runt och försöker läsa om det finns något botemedel för mig och hittar en artikel på aftonbladet.
Gissa om jag kände mig dum. 2002 var jag klokare än vad jag är idag. Jag insåg att jag måste ju göra nått drastiskt, så nu är det träning och jag själv som är i fokus för resten av året. NU är det jag som skall se till att jag kommer i form, inte bara fysiskt utan även psykiskt. Det är ju mitt liv, och jag ansvarar ju för att det skall bli så bra som möjligt eller hur?

2 svar på ”Man kan alltid ta sig tid och ändra på saker och ting…”

  1. Christin skriver:

    Glöm inte att tänka rätt 😉 eller, kom ihåg att komma ihåg som jag brukar säga. Kom ihåg att du själv väljer vad du vill ha tid till och inte tid till, vad du ska göra eller inte göra. Att träna hårt fysiskt håller enbart om man har den rätta mentala inställningen. Jag mediterar kombinerat med pilates, som ett exempel 😉 bara ett litet tips!

  2. Suzanne skriver:

    Tack snälla ! Tips är alltid välkommet.
    Just nu är jag rätt frustrerar tror jag vilket gör att det är faktiskt lite skönt och få ut aggressioner.
    Men jag skall följa ditt råd och prova pilates med boll på söndag! 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.