Mamma Mia! Thank You for the Music….

Jag har alltid älskat ABBA, även på den tiden när det inte riktigt var okey att gilla dem.
Jag gillade musiken, klangen, arragemangen på låtarna. Jag kan erkänna att jag gladeligen stod och sjöng med till låtarna med en hårborste i min hand som mikrofon. ( Får väl erkänna att detta sker även nu)

Efter att ha sett filmen Mamma Mia och lyssnat på soundtracket så är jag fast. Jag är grymt imponerad av Meryl Streep som gör ett utomordentligt bra jobb. Men framför allt är jag imponerad av att man efter så många år kan arrangera om låtarna så att man dels får med det som är signifikativt för låten men ändå ”poppa” till den så att den känns mer dagsfärsk. Det är inte bara en konst, det krävs genier för det så Benny och Björn, Thank You for the Music!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.