Jag har äntligen en massa tid att skriva, men jag får inte ur mig alla ord. Jag har ju historien klar och sitter ständigt med datorn för att komma igång, men det händer inget. Jag gör som jag brukar sätter hög musik i öronen som ger mig stämning och har bullat upp med bra sittplats och med godis o kaffe för att vara helt alert. Men det är något som saknas…

Min bok är ju klar i huvudet hur svårt kan det då vara att skriva ner allt, kan det vara så för att det finns delar i den som är för känslosamma som gör att jag tycker det är svårt? Är det för att jag inte har någon press på mig? Är det för att min inspiration inte ligger på topp för att jag känner mig som en helt apelsin som just pressats ner i en juicepress? Ja frågorna är många men problemet kvarstår. Hur skall jag lyckas få ut min historia..?
De sista dagarna har jag till och med förberett mig då jag har gått igenom hela händelseförloppet i boken och jag har känt spänning, sorg och framför allt jag har känt att detta är något som kan bli riktigt, riktigt bra. Är det så att mina egna förväntningar och förhoppningar på inte bara mig själv utan på boken som gör att jag spänner mig så ?
Ska ta en liten rast från allt och bara lyssna på Darren Hayes som inte bara har en röst som är helt underbar utan om man lyssnar på hans texter så blir man alldeles varm….