Mordtankar

Ja eftersom jag inte kunde sova direkt inatt så började mina tankar gå till min bok och till mitt skrivande. Det var länge sedan som jag hade en sådan skrivarlust och skrivarkraft. Jag har skrivit klart hela min synopsis på min första bok och det känns riktigt bra. Jag känner för en gång skull att nu börjar slutet, dvs nu skall jag bara fylla klart alla luckorna och knyta ihop säcken.

Sedan jag var liten har det varit en dröm att få skriva en bok. Jag har trott i många år att det är en samhällskritisk bok jag ville skriva men de senaste två åren har jag upptäckt att det är en deckare med mord som jag vill börja med. Jag har nu hela storyn klar och känner verkligen att detta kan bli något riktigt bra.

Jag har under flertalet månader levt med dessa olika karaktärer inom mig och har upplevt glädje, sorg och smärta med dem och ser fram mot att få skriva klart så att jag kan så att säga börja på en ny bok och kanske med det även få rensa ut en massa gammalt inom mig själv.

För visst är det så att en del av det som finns i boken är hämtat utifrån mitt egna liv, en del från vänner och bekanta som har berättat och en del är naturligtvis helt påhittat. Precis som det skall vara i en riktigt bok.

Jag har tänkt att detta skall bli en serie på fyra stycken böcker där jag kommer skildra rätt olika karaktärer och olika historier. Jag tror att vetskapen om andras liv ger oss som medmänniskor mer förståelse för varför vi agerar och reagerar som vi gör till vardags. Det gör att vi enklare kan skapa en harmoni och kan ge rakare kommunikation.

Man kanske inte alltid skall behöva säga allt. Ibland är det som skönast när någon bara förstår.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.